Wednesday, September 10, 2014

Vihm.

Paarinädalane kaunisilm vahetus eile otsustava vihmaga. Kastetud aeda on hea vaadata ja kruusane teejupp tagaaias väärtustub eriti, sest graniidised veerised (seal kus neid on) näitavad värve. Lapsed käisid pühapäeval külas ja arvasid, et kivila ümbrus on nagu pargis, pingid ja jalge all krudisev kruus. Ok.:)
Võtan hoogu, et välja võtta kaks äranähtud püsikuhiiglast ja nad uude koju saata. (Ja istutada kumbagi asemele 25 kribukasvulist:).
Eile õhtul sadas korralikult. Õueminek oli seega välistatud, näis mis tänane toob... Hommikul tõi ta igatahes udu, mis oli nii paks, et 25 meetri peale polnud midagi näha. Polegi varem sellises ühtlases hämus sõitnud. Oli ka õpetlik, leidsin üles kus udutuled asuvad ja puha.
Samas, peab mainima mõnede jalakäijate kuritegelikku pohhuismi või mis iganes see ka pole, astuda sellise uduga posti varjust läheneva auto ette...loomulikult ikka kapuuts ka peas.:)
Kuigi jopesid ei ole olnud veel põhjust välja otsida ja ilmad on mahedad, päiksega päris suvised, siis kassid magavad juba teist nädalat toas. Konservatiivsema loomuga Härra Tibu on omaniku õigusega tagasi võtnud oma jalutsikrundi ja Proua Muri lõbustab end huvitavates kohtades magamisega (Pokumehe reisimärsil, madratsikastis, pillikummutil mandoliini ja viiuli vahel, kuivama pandud pihlakamarjade peal). Usun, et õhtuti on meie kirjul kassil lausa probleem - kuhu küll täna võiks magama minna?:)





5 comments:

  1. Vihm tuli nii õigel ajal, aed on rahul:)

    Meil oli samuti umbtihe udu, sooja jagub kauemaks.

    ReplyDelete
  2. see magamiskoha probleem on kassidel alailma ja kõige parem koht on see kus teine parjasti magab, vähemalt meie majas aga tuppa nad veel kolinud ei ole :D vihma oli hirmsasti juba vaja, hea, et tuli :D

    ReplyDelete
  3. Need jalakäijad jah...pidin ka eile keset maanteed udust kerkinud tüübile otsa sõitma, pärast süda kloperdas tükk aega.
    Aiad on praegu ilusad ja hilissuviselt küpsed.

    ReplyDelete
  4. Huvitav suhe 2:25 :)Vihmaga olen mina ka rahul, mõni koht hakkas sügiskuiva nägu minema.

    Tore, kui lapsed käivad ja parki märkavad :)

    ReplyDelete
  5. No 25 vist asemele päris ei mahu, aga unistada ju võib...:)

    ReplyDelete