Saturday, November 26, 2011

Kaamos

Paar päeva on ka päeval pime olnud. Tume pilvelaam seilamas madalal maa kohal ja kui tuul suudabki midagi mujale toimetada, siis vajub uus hall pilvemass asemele. Vahel sealt sajab, vahel mitte. Üldiselt on novembri lõpu kohta endiselt väga soe. Pluss 5-8. Kui talved võiksidki sellised olla...
Sõidan endiselt ja see pole mulle ikka veel meeldima hakanud, eile sain veidi kergemalt läbi ja võisin õhtul marsaga koju hiilida. :)
Kasutasin juhust ja lugesin kaupsis natuke raamatuid. Kassid olid terve päeva üksi olnud ja Härra Tibu lendas rõõmsa kräunatusega selja tagant õla peale nagu kuuse otsa. Ma võisin ju muidugi ette kujutada, et need tosin armastavat põsepaid tähendavad näiteks sügavat kiindumust, kuid olen liiga kaua kassisõber olnud, et midagi sellist arvata. Härra Tibu oli üliõnnelik äsjaavanenud võimalusele midagi põske pista ja pani kogu oma võlu mängu, et perenaist külmkapi juurde puksida.
Lugesin paar lehekülge fantasyd ja kukkusin ära. Ega tänagi midagi põrutavat ees oota. Ärkasin, on pime, päeval on pime ja millalgi siis kui ma naasen on jälle pime. Zakon podlasti muidugi ka...laelambid hakkavad läbi põlema just kõige pimedamal ajal.

No comments:

Post a Comment