Sunday, April 28, 2013

Kassihuumor.

"Magada huvitavates kohtades" instinkt on väga tugev ja hoog võib suvalisel ajal peale tulla. Kui kampsunikappi panna värskelt pakendist võetud lõhnaseep või paar tilka lõhnaõli, siis ei trügi kassid enam sinna magama. Tundliku haistmismeelega loomadele, vähemalt ma oletan, peaks see vastuvõtmatu olema. Natuke aega mõjub, siis hakkab toime lahtuma. Eriti äge kapiründur on olnud Proua Muri ja kui avastasin ta sedakorda jälle kapis magamast, lasin paar sutsakat suhteliselt äkilist parfüümi džemprite vahele. Ise jälgisin magusa rahuoluga kuidas Proua Muri peale einet magamiskohta otsis ja sammud kutsuvalt poikvel kapiukse poole seadis (kui see parajasti ei peakski poikvel olema, siis see lihtsalt kangutatakse lahti). Jõudnud usteni, volksas kass osavalt kappi...ja nagu vedrust visatuna kohe jälle välja. Puhas huumor.:)
Muidugi...kes pärast naerab, naerab viimasena. Vahepeal oli pikk kodutöine periood ja minu teada mõlemad näugamid õues. Aga päris nii see ei olnud.
Istusin mina lõuna paiku teetassiga maha...kui läpaka taha materjaliseerus Härra Tibu. Esimene moment võttis täitsa tummaks. Selles ei olnud iseenesest midagi veidrat, ta käib ikka laua peal, aga selles hullus lõhnapilves, mis poisi ümber hõljus, selles oli küll. Ma ei ole kunagi kohanud nii...hmh...hästi lõhnavat kassi (kasukasse salvestuvad sellised asjad ju lausa oivaliselt)!:D
Temal ükskõik, - Mis viga? No magasin, nüüd tahaks süüa!

5 comments:

  1. Mehed on ikka edevamad, naised ehk pisut valivamad, ju seepärast Su hr.Tibul oligi suva, lõhn on lõhn, peaasi, et sellega edvistada annab :D

    ReplyDelete
  2. Jah, ma mõtleks ka midagi sinnakanti:), aga temal tundub täitsa mehelikul moel ükskõik olema. Omamoodi tore ja naljakas kuju. Tuleb läbi vihma ja pori, ise on läbimärg (emakass on alati kuiv ja puhas), läheb lõhnakappi magama jne.

    ReplyDelete
  3. Toredad on su lood proua Murist ja Hr Tibust:)
    teevad mul alati tuju heaks.
    Mõtlen oma lapse Latte peale, kes on ka Hr Kass

    ReplyDelete
  4. Tänan.:) Aga prototüübid tiirlevad iga päev lausa jalus, no kuidas siis ei kirjuta.:)
    Äärmiselt empaatilised loomad. Sõltub ju konserviportsu saamine sellest, kas inime viitsib oma tegevuse juurest tõusta ja minna kööki, kus tuleb avada ja panna jne.
    Usun, et kõiki mu olekuid teatakse kõiki peast ja on ka vastav strateegia välja töötatud vastavalt sellele, kui...Ja siis on veel kõik need nende endi tujud, knihvid ja olekud.

    ReplyDelete
  5. :D Kassid on ikka megalahedad. Ei, koerad on ka toredad, aga pisut rohkem kaldun ikka kassiinimene olema.

    ReplyDelete