Monday, May 6, 2013

Rahu maa peal

 "Topeltõieline" priimulapoeg.

 Roosa on roosa.

Kevadised rõõmud. Kaheldava dzefersonia kolmas kodustamiskatse on õnnestunud.:)

Vullrohu kõige võluvam maine kehastus - olla nädalake aega täitsa süsimust.:)
 Mandžuuria kivirik väljub huvitavalt
 Viimase vindi peal...


Laupäeval oli võimalik nautida...hmh..."suvelähedast kogemust" ( pluss 22, mahe tuul, päike:) ja hea tahtmise juures oleks võinud lausa randa minna. Kui oleks raatsinud...sest praegu on taas alanud just see jumalik aeg, kus tohib jälle istutada. Tohib nihutada, muuta mustreid, teha ümber jne.
Plaanis on peenraäärteks panna kolm vana palki. Selle käigus läheb ka peenar natuke laiemaks, mis annab veidi mänguruumi juurde.
Oivaline Hollandi jalakas peab tulema nurgast välja. Ta on liiga ilus, et sirguva õunapuu varju jääda. Samas ei julge ka väga kardinaalselt tema elutingimusi muuta. Nihutan lihtsalt vaatesse. Elutingimused ja valgus peaksid jääma samaks.
 Tühja koha saavad endale kindla elukohata kõrged lilled ja kaks elupuud ning vabanev liivik jääb peaaegu üleni iiristele.
 Tegelikult, ringi vaadates ju tundub, et ruumi nagu oleks. (Nojah, nii tundub meile kõigile kevadeti kuni hostad ei ole maa seest välja tulnud.:)
Aga kompostikastiga pean veel veidi ootama. Lihtsalt sellepärast, et vajalik materjal asus saagimata küttevirnade taga. Täna pääseb ehk juba ligi. See on see saarlaste vanasõna, et selleks, et teha seda, peab enne tegema seda, seda ja veel seda ka.:)
On tekkinud nõrk huvi meie suure ja jubeda autoga sõita. Midagi normaalset selles nüüd küll ei ole. Maadlen vaikselt oma puudega ja piirdun esialgu ema varahommikuti suvilasse toimetamisega.





4 comments:

  1. Piltide üleslaadimine läheb kiiremini, kui teed need enne üleslaadimist ise väiksemaks. Laiem külg 800 ja kui pildil pole palju peenikest kraami, siis ka 600 on OK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan nõuande eest, proovin kuidas õnnestub.

      Delete
  2. Kevadrõõmud:) Ikka ja alati uued ja tähtsad. Kuni järgmise kevadeni, mil jälle ümberistutamise ja istutamise tuhin peale tuleb:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegemist on eelmise kevade juhtumi "jugapuu on vale koha peal" järjega. Vana jugapuu kolimisega keskmest aia serva pidid kõik natuke ennast siia-sinna nihutama. Aeg kulus mullu nii käest ära, et osa jäi sellesse kevadesse ka.

      Delete