Tuesday, May 7, 2013

Suvi

Pluss 19 varjus koos oivalise päikesepaistega. Nirvaana!:)
Loodus püüaks nagu suve imiteerimisega heastada oma rängad märtsikuu pakasepatud. Soe tuuleke, liblikad, kimalased - nagu heas unenäos.:)
 Täna avanesid esimesed kevadadoonised ja kevadmagunad.
On tatsutud terve päeva õues ja tehtud neid asju, mis ajapuuduse tõttu ajast aega tegemata jäänud. Vaikselt hakkavad peenardes oma kohti leidma ka viimased uustulnukad, peenraääre palk sai paika ning verandaesine viisakama välimuse. Paistab, et õhtul teen vanas tulepajas veidi kütist. Lõigatud oksad võtavad kole palju ruumi.
Tohutu rõõm on selle üle, et ehitus jätkub. I love engineers!!! :) Maailma kõige ilusam trepikäsipuu sai täna paika ja trepikäigu ääred voolitud laudadega vooderdatud. Puutöömeistrite Ametiühing oskab ilusaid asju teha.:)
Tore avastus oli täna ka meie salalõhnava orhideega. Kui kirju ontsiidium õied lahti lõi, siis sai teda igal kellajal nuusutatud, et no sa ju ometigi PEAD mingi osa päevast lõhnama, aga tema ei lõhnanud mitte piuksugi ja lõpuks oli isegi minusugusele selge, et ei lõhnaGI. Ok, läks paar nädalakest mööda ja aeg-ajalt tabasin toas õrna lõhnavinu ringi lehvimas. Ise murdsin pead, mis see võiks küll olla. Nojaa, täna siis orhideede väetamise ajal ta mulle pihku jäigi.:) Õrn ja eksootiline parfüüm, mis meenutab kummalisel moel veidi toomingat ja veidi rohkem sirelit...ja veel midagi, mida ma ei osanud välja mõelda.
Kevade kõige ilusam aeg on alanud...kui ainult kassid nii tolmused ei oleks.

5 comments:

  1. Loen teatud kadedusega nii seda, kuidas uuekesed juba koha leidnud ja aü-st ma ei räägigi. Kunagi saabub mullegi selline kevad.
    Aga mõnus sellegipoolest. Maikuu ja tolmused kassid :)

    ReplyDelete
  2. Omavahel öeldes, ega neid uuekesi nii väga palju polnudki ja sisetööd on 4 aastat edasi lükkunud. Sellest püsiehitusseisundist (maja ehitus 3 aastat) oli nii kopp ees, et pahtliämbritki vastik vaadata.

    ReplyDelete
  3. Nüüd läbi sõrmede veidi juba võib.:)

    ReplyDelete
  4. Käisin linnas, sain tolmu-ja kuumamürgituse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, õueski oli keskpäeval veidi liiga kuum toimetada, pidasime siestat. Muidugi lumedega võrreldes minu jaoks puhas õndsus siiski, vist on lõunamaa geenid.:)

      Delete