Tuesday, October 8, 2013

Vananaistesuvi

Kui poleks vahepeal öökülmu olnud, oleks puhta paradiis. Paraku, nii see siiski ei ole. Paljud pealsed on juba silostunud ja maha lõigatud. Seevastu astritele ja krüsanteemidele on antud teine võimalus. Kõrged kukeharjad ka kaifivad. Rattahooaeg kestab. On kuiv, soe ja kuldne (oi kui kuldne!) sügis. Kõva elamus on sõita sahinal läbi vabakujuliste kollaste vahtralehtede kuhilate. Ilmselt oli see öö olnud selline eriline lehtede langemise öö ja inimesed pole jõudnud reageerida, ega neid kotti ajada.
Kaifkaifkaif.:)
Põgus külastus aiapoodi tõi juba olemasolevale naapoli alpikannile lisaks veel euroopa alpikanni, sest midagi ei tohi ju aiast puududa ometigi. Ka jäi näppu kauatahetud aasia liilia `Luxor` 2 sibulat, iseasi kas see istutusaeg nüüd just kõige õigem on...aga maha nemad lähevad.
Paistab, et see nädal antakse veel soojema ilmaga nn suvejärge, edasi astuvad koerailmad oma õigustesse. Ja siis peab jalgratta mõne katusega transpordivahendi vastu vahetama. Nu näis.

3 comments:

  1. Tasapisi hõreneb jah. Soojast ruumist väljudes tekib korraks võdin, aga muidu on tõepoolest soe. Saab nautida.

    ReplyDelete
  2. Nüüd on tõesti ka vananaistesuvi käes. Meil ju nii mõnedki raadiopoisid paigutasid ta suvesse :D Ma siiski arvan, et need päris koerailmad niipea ei saabu. Mõni kehvem päev võib ju seas olla, aga soe peaks venitama end novembri keskpaigani välja.
    Praegu on öödki veel üle +10C ja kui ilus on kogu maailm me ümber:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, selliste soojade sügiste vastu pole ka minul midagi, aga kõik mis on alla nulli, on out!:)

      Delete