Tuesday, May 13, 2014

Natuke kunn.

Kui te arvate, et tunnete oma kassi läbi ja lõhki, siis ega ikka ei tunne küll.:)
Härra Tibu saabus täna hommikul õuest heatujulise, särasilmse ja näljasena. Tema sabas malbelt ka Proua Muri. Kuna Tibu on kõvem manguja, saab tema oma portsu tavaliselt varem kätte, aga seekord juhtus kuidagi vastupidi. Laksupealt oli õhus niisugune tunne, et midagi on nüüd viltu läinud. Proua lahmas oma krõbinaid süüa nagu ikka, kuid konservi kallale viskumise asemel vaatas Härra Tibu mulle imeliku hangunud pilguga otsa ("Pista need omale...") ja kõndis väga sirge seljaga köögist minema. Nii oligi. Ja läkski üldse minema. Küsis õue ning kadus saba võngutades nurga taha. Paistab, et meie suurem kass on salamahti veidi kunn...Solvati, ei serveeritud toitu esimesena ja üldse...kas siin majas üldse keegi millestki hoolib, nagu näiteks kassi väärikusest jne.
Sööma kõlbas tulla alles kahe tunni pärast kui...Härra Tibu saabus õuest heatujulise, särasilmse ja näljasena ning tema toidukauss oli teda juba ootamas.:)
Kiviktaimla edeneb. Eile oli muidu hea tegus päev, aga kivid said otsa.
Tänane hommikupoolik kuluski kivide toomisele. Naasesin koju kolme suure munaka, mõistliku koguse keskmiste ja mõnede pisematega - ega autosse rohkem poleks toppinudki. (Irw, linnasedaani ebasihipärase kasutamise saaksin ma tõenäoliselt eluaegse:D).
Siis tuli vihm. Sajab. Sadas kuni õhtuni. Vaikselt hakkab tunduma, et väga märg mai sedakorda.
Kui homme kuivem on, katsun terviku kokku "keevitada". Puudu on veel pooleldi pinnasesse uputatud pada, meie ainuke aiapäkapikk ja kõige suurem kivi, mis kõik peavad uue ja vana maastikuga kokku sobima. Aiapäkapikk meenutab ühe nurga alt igikeltsast üles sulanud mammutipoega ja teise nurga alt...hmh, võibolla tõesti veidi ka päkapikku. Kui puzzle põhimotiivid on paigas, siis teen pilti.

5 comments:

  1. no nüüd sa vähemalt tead, et hr Tibu on natuke kunn :D ja üldse pidi vihm olema idaserva privileeg,, miks siis teil seal sajab :D

    ReplyDelete
  2. Ah, kuidas kassid mulle meeldivad, nad on ikka nii ... kunnid :)

    ReplyDelete
  3. Vihm on tore ja veel toredam oleks Sinu fotosid ükskord ometi näha

    Isegi blogger ütleb täna alpina :D

    ReplyDelete
  4. Vanadel härradel ja prouadel ju tohib ometi mõni põhimõte ja soov olla, eksole :D
    Soe vihm, maikuu käimatõmbaja.
    Tulen varsti pilte vaatama :)

    ReplyDelete
  5. Minu kass oli täna tiiger. Panin talle puugi rohtu kaela peale , olin päev otsa tööl ja kui koju tulin , oli mul tiiger, kes sisises nagu uss , lõi küüned igale poole sisse ja tormas toas ringi.Pesin siis tal kaela puhtaks (kuidagi moodi ), siis sisises veel hullemini. Nüüd püüab magada minu süles, aeg-ajalt üles hüpates. Millest see küll võis tulla ?Hingab jube kiiresti ja ma ei julge magama minna ja ta ei lase ka. Vat see on kunn !

    ReplyDelete