Wednesday, February 9, 2011

Enne imelisi ilmasid

Päikest lubati. Samuti ka pakast, aga see jääb öö peale. Kui veebruaris päeval päiksega õnnistab, siis pole enam kaminasse puid vaja - päevane päikseküte on kõige tõhusam. See jaksab juba isegi lund sulatada.
Kevadejutte on palju õhus. Inimesed on pikast talvest väsinud.
Bändi debüüt laupäevasel juubelil oli võimas. Pühapäeval järgnes luksuslik sünnipäevamäng kahe viiuli ja lisamandoliiniga.
Teljendus ja tellimused seisavad. Samuti kõik ideed. Õhtud on valguse poolest veel liiga lühikesed ja nädalavahetustel pole aega. Ootan viite vaba päeva veebruari lõpus, et ree peale tagasi saada. Ikka see 230 lõime lugu, mis tuleb alguses panna niide ja siis soasse.
Härra Tibu iseseisvub. Täna öösel magas mürsik õues. Ma ei saa öelda, et ei muretsenud üldse. Öösel tulevad metsaelanikud alevikku ja siis on noortel lollidel kassidel parem kodus olla.
Eile murdis rebane aleviku lähedal paikneva väikse talu kümme kana ja kuke. Oli laibad saras kenasti heinte alla matnud, et saagile hiljem järele tulla.
Naised saunas rääkisid veel, et Sakus olevat nähtud ilvest, aga see on natuke ebareaalne. Kuni metsas rebastest kubiseb, ei tule ilves inimeste tanumale...kui siin metsas üldse ilveseid leidub. Liiga palju inimesi suusaradadel ja mets ise kah väike. Ehk oli hoopis mõni koll, keda alevikus nähti.:)

No comments:

Post a Comment