Tuesday, April 26, 2016

Kui kiitma hakkad, keerab ilm ära.

Kohe kui olin vajutanud eelmise postituse nuppu, hakkas lund sadama. Mitte niisama natuke vaid sadas kohe südamest. Kõik oli vastikult valge. Püüdsin mitte õue vaadata. Ega aprillis vist ilma lumeta ei pääsegi. Vähemalt meil, Külmakandis.
Tõesti jäle.
Õnneks sulas SEE kohe samal õhtul ära.
Iga halva asja juures tuleks otsida ka positiivseid nüansse...jah, ka siin on need täiesti olemas. Taimedele on selline kevadlobjakas heaks väetiseks ja Sündinud Vabana Bond ei vahi enam nii palju "metsa" poole. Sest olgem ausad, kui sul on valida isikliku turvalise pesaga sooja toa ja puuriida tõmbetuules asuva pelgupaiga vahel, kust iga hetk võib läbi astuda meie kvartali kõutside kaklusklubi president, siis valib iga mõistusega olevus esimese. Mõistus paistab tasapisi Bondile tagasi tulevat. Aega läheb, asja saab. Käpp paraneb. Julgeme kassiisandat nüüd juba ka päeval ja õhtupoolegi välja lasta, sest õhtuks tuleb ta alati ise tuppa. Tänu ilgele ilmale veidi ehk ka.:)
Tahaks väga, et ta koduneks ja rahuneks, sest kõige selle kõutsinduse all on ta tegelikult üks peenetundeline ja õrna hingega olevus.

8 comments:

  1. Jajah, kui hästi otsida, leiad igaühes selle õrna kohakese kätte.
    Ilm on päris pööraseks keeranud ka meil

    ReplyDelete
  2. SEE tuli meil ka korraks, aga läks siis ära. Ma ignosin :) ja mõtlesin sama, et alles sai öeldud, et kewad ju ja siis ole lahke.

    Põhiline, et üle ei väetataks :D

    ReplyDelete
  3. Ma täna just lõdisesin ja mõtlesin, et ainuke, kes selle ilma üle headmeelt tunneb, on ilmselt elektrifirma, küttearve tuleb ilmselt sama, mis veebruaris, soojuspump töötab kogu aeg. Prr, prr ja veelkord prr, tahan suvekleite ja lahtiseid kingi kampsunite ja saabaste asemel!

    ReplyDelete
  4. Täitsa huvitav, kas ma olen ainuke kellel SEDA ei sadanud ? :D Ja otse loomulikult on igas kassis peidus õrn hing ja kui inimsooga võrrelda, siis mehed on ju palju õrnahingelisemad kui naised :P

    ReplyDelete
  5. Talvejope läks uuesti selga. Oli mônusalt soe. Seal jope sees. Väljas vaid kolm kraadi ja vihm juba mitu päeva järjest. Aastaaeg on kevadsuvisügistalv.

    ReplyDelete