Thursday, August 27, 2009

Heade uudiste päev

Juhhuu, homme saab teada kas ma saan tööle või mitte. Ametipost asub minu kodust ca 200m kaugusel. Hakkasin mõtlema kuidas ma vanasti linnas tööl käisin - tund aega sinna, õhtul tund aega koju tagasi, vahel kauemgi. See tegi päevas 2 tundi, nädalas 10 tundi, kuus 40 tundi, aastas 440 tundi jne. Jube meeldiv on kasutada tööe ja koju sõitmiseks kuluvat aega enda jaoks. Lihtsalt.:)
Aga täna oli naabrimehe mesipuust meevõtt. Oi, see oli põnev! Naabrimehe mesi lõhnas tugevasti mingi lille aroomi järele. Esialgu pakuksin, et hobumadar, aga ei saa pead anda, samahästi võiks olla see taim ka mesikas. Mees kangastuks justnagu mõlemat, lõhnatüvi on võrdlemisi sarnane. Tume, vedel, lõhnav. Vat niisugune mesi tuli Sakust. Olen täiega põnevil, sest mis meed võivad olla järgmisel kevadel? Oma võilillemett mekkida võib olla ikka kõva wärk!:)
Seenel käisime ka. Tegime täna "aadlikku". Kuna kumbki ei viitsi eriti seeni puhastada, siis leppisime kokku, et korjame ainult mitteussitanud ja "kohe pannile" seeni. Kuna mets on ligidal ja seenekohad teada, siis võib endale seda lubada küll ja pealegi on mittekibedad seened palju maitsvamad kui va kupatatavad. No võiga praadides vähemalt. Eks siis marineeritud seente jaoks ole aega terve septembrikuu riisikaid jahtida.

No comments:

Post a Comment