Tuesday, June 22, 2010

Suvi

Alustasin läbirääkimisi hobusesõnniku osas. Rooside ja pojengide puhul lihtsalt pole ilma võimalik. Ka objektile on seda istutamisel stardidopinguks vaja. Sõnnikut saab. Tarvis ainult järgi minna.
Peale Ehitust ajastus on esimest suve võimalik täielikult pühenduda aiale. Ja esimest suve näitab aed ometi ka mingisuguseid vaateid.
Helded vihmad on seni pisut kiduravõitu kuusehekile viimaks hinge sisse puhunud ja ladvakasvud on kohati ligi 30 cm pikad. Kuuseheki jaoks on neljas suvi, kuid umbes nii see käibki. Jõudsin ära oodata.:)
On totaalne mullapuudus. Olen viimsegi kröömi krundilt kokku kraapinud, välja kaevanud ja peenardeks kuhjanud. Omavahel öeldes on veel kaks kohta, kuhu võiks apla labida sisse lüüa, et sealt toda väärtuslikku musta maavara ammutada. Tekkinud õõnsuse saab täita näiteks saepuruga. Saepuru on meil laialt käes, sest taruehitajate ametiühing toodab seda iga nädal.
Aga jätan meie aia mullatööd natukeseks katki, sest objekt ei edene mitte kui temaga ei tegele. Eilse tööpäeva keeras vihm ju täielikult tuksi.

No comments:

Post a Comment