Thursday, October 27, 2011

Vananaistesuvi

Vananaistesuve definitsioon on: soojalaine koos ohtra päikesepaistega peale esimesi öökülmu. Nüüd on öökülmad olnud, järelikult võib ilusad ilmad täie õigusega vananaiste suveks tituleerida.:)
Mnjah. Aed üllatab jätkuvalt. Eile leidsin rohides paar valminud kuumaasikat ja madalad astrid on hakanud meenutama kommertspoodides müüdavaid ühekordseid ümmargusi krüsanteemipuhmaid. Õis õie kõrval ja kõik täiesti veatud.
Eile võtsin printsessi tagaaia ette. Tegi rõõmu, et toompihlakad, kare deutsia, kuldsõstar, kaunis veigela ja ebajasmiin olid kenasti võra kasvatanud. Järgmine suvi peaksid nad kõik õisi näitama. Hästi olid juurdunud ka sinna viidud lihtsad püsikud, mis samuti järgmine aasta õitsevad. Lisaks sobiks ülihästi madal aster. Kõrged sügisastrid on tuules tiira-taara üksteise kukil ja täitsa pikali, aga madal aster ei lamandu. Kena väike roheline pall ja üleni õisi täis.
Eile tegime mõned tunnid kodutööd (metspipra kogumine ja astekivide pesemine) ning objekt saab täna viimase lihvi. Oli suur ja huvitav töö, aga nüüd on ta viimaks valmis.
Kanjon hakkab meie väravast mööduma. Tagantpoolt läheneb väga aeglaselt väga kaua oodatud ja eluvajalik TEE.

No comments:

Post a Comment