Friday, November 16, 2012

Enne Nibiru tulekut

Väike tõbi on ennast külge nakanud. Õieti ta midagi kurja teha ka ei jaksa, on lihtsalt tüütu, istub turjal nagu gripi vari. Päris rodeoks pole asi siiski veel läinud. Ingveriga ehmatan teda iga päev kuid taruvaigutõmmise pudel oli ka juba korra tööl kaasas. Eelnevad inimkatsetused on näidanud, et rohi on seespidiseks kasutamiseks nii jäle, et nii tõbi kui ravitav on pärast seanssi täiesti audis ja kui toibuvad, siis hakkab tõbi kiirelt "asju pakkima" (kui temast enam pakkijat on). Tõsi, seni pole veel südant olnud, eks ma ikka endast ka veidi hoolin.:)
Aga muidu on jälle "Jee, reedee!!!:)"...selles mõttetute, mõttetute pimedate nädalate rodus. Millegipärast läheb aeg väga kiiresti.
Plaanid nädalavahetuseks on suured. Kõigepealt muidugi see magus pikkade soojade sügiste rituaal - novembrirohimine :) ja siis pooleli oleva Kolekerade vaiba lõpetamine. Kui jõuab, siis ka uue lõime peale panemine. Käärima õnneks ei pea. Eelmine talv sai kolm lõime ette tehtud, jagub Nibiru tulekuni...
Muig, eile raadiost pr. Pauksoni ennustusennetusi kuulates tekkis küsimus, et mitut kuramuse legendi siis praegu õieti müüakse. Ühed teevad viljaringidest, kodeeritud sõnumitest ja maiade kalendritest tumedale tulevikule vihjavaid dokfilme ja ütlevad, et maailmalõpp tuleb, varutagu tikke, soola, konserve (mõned varuvadki), teised räägivad järgmise aasta külvikalendrist ja musta mao aastast. Halloo, mis köögiviljad või horoskoop või eeloleva talve ilmaennustused kui Nibiru varsti kõpsti siin, isegi kuupäev juba maha öeldud.:)

4 comments:

  1. Ma polegi Nibiru tulemisega kursis. Oh, eks igaüks peab kuidagi oma leiva lauale saama :)
    Reede aga on mõnus.
    Novembrirohimine ka, kui sed apalju ei kogune.

    ReplyDelete
  2. Äkki sobiks tõve vastu parema maitsega Jägermeister rohkem:)

    Kui see Nibiru tulemas ongi, teeb ta seda salaja ja enda valitud kuupäeval, aga mitte nii häälekalt nagu need ennustajad üksteise võidu pakuvad.

    Kui väga sajab, pole novembrirohimine hea mõte, kobestatud maa tõmbab paremini vett sisse, kui rohimata pinnas. Umbrohu seeme enam ei valmi, las need tutsakad talvituvad. Ma rohisin küll ühel aastal veel detsembris, aga siis püsisid kuivad ilmad.

    ReplyDelete
  3. Ma mõtlesin kurgu kuristamist...einoh:), Jägermeisteriga on kindlasti huvitav.:)
    Rohimine on kevadel palju lihtsam, pigem riibumine, sest umbrohi on nii lahti. Vist puhas harjumus, et kripeldab kui varte vahel vale rohelist näha on.

    ReplyDelete
  4. Väike Eesti on suure kliimaga riik ja erisused piirkonniti tohutu suured. Meil oli vihma keskmiselt, päikest piisavalt. Hein tehti kõikjal õigeaegselt ja vihmata ja siinkandi mesinikud ei kurtnud saagi üle sugugi.

    ReplyDelete