Friday, November 30, 2012

Nagu päris...

Noh, tegelikult oligi päris. Käisime "Ugala" etendusel "Kalmistuklubi". Aga mitte "Ugalas" ega Tallinna teatrimajades, vaid Aruvalla rahvamajas. Hullult sümpaatne mulje jäi kogu üritusest. Suured soojad tänud organiseerijatele, Garinaga eesotsas!:)
Panime varem piletid telefoni teel kinni, kohapeal lunastasime välja. Aruvalla saal on pehmete toolidega ja põrand väikese kaldega. Linnaga võrreldes on maal parkimisega ikka supermuretu - ei mingit jama, kõik mahuvad ära jne. Kohvik oli ka viimasepeal, ausate võileibade ja sõbrahindadega. Kohvikus oli palju ruumi ja ruum väikeste interjöörinippidega stiilselt muudetud teatrikohvikuks. Väga sümpaatne ja kodune koht.
Nii kaua polnud teatris käinud, et vaatasin kogu õhtu kõiki ja kõike läbi roosade prillide.:)
Kui kristalselt aus olla, siis oli aastate tagune "Kalmistuklubi" veidi parem, aga ainult õige veidikene. Toona mängisid Ülle Ulla, Ita Ever, Ester Palusoo, Aarne Üksküla jne. Seekord olid laval Elle Kull, Luule Komissarov, Rita Raave jne.
Hommikusest väiksest põlvpükstega kiusutuulest on pärastlõunaks saanud Vana Jäle Tuisk. Lumevaalude paksus ulatub kohati kuni poole meetrini. Tere Talv!

2 comments:

  1. ....ja palju-palju lund. Vähemalt lõunaosariikides

    ReplyDelete
  2. Jah, siin ka "Tuisk on esimest päeva...", lähen ostma soola, tikke ja paksu raamatut lugemiseks.

    ReplyDelete