Sunday, December 23, 2012

Kakskümmend kolm.

Eile käisin Lapse kontserdil. Sakus oli mahe ja tuuletu, aga Linnas võttis miinus 17 kraadi koos jäise meretuulega silma üsna vidukile. Kontsert oli ilus. Täiesti oma stiil. Noored vääriksid kohtumist hakkaja ideegeneraatoriga, kes aitaks neil muusikamaastikul kindlamalt kanda kinnitada.
Muidugi oli kontsert pisut ka justnagu sugulaste kokkutuleku moodi asi. :)
Eile sai veel poes käidud, süüa tehtud, koldeid köetud ja lebosse ära. Linnaskäik võtab alati palju energiat. Täna on turule minek, potikuuse (toaküpress) pärlisse panek ja õhtupoole kartulivorsti tegemine. Talveaed rõõmustab südant...valge midiõielise kuukinga esimene kellukas avaneb täna-homme ning catleya kaksikõite kate on praotunud. Nädala pärast peaks juba õitsema.
Kassid on toas külmavangis kärsituks muutunud, küll kuluks ära paar soojemat ilma, et kasukaid tuulutada. Härra Tibu kasutab kingipaelu hambaniidina ning on ka muidu kiuslik. Kui neid kaks poleks, oleks tollel üksikul kassloomal puhas igavus majas. Kahekesi on ju hiigla hea härga ja lõvi mängida. Eile õhtul kapati pimedas hea pool tunnikest mööda treppi üles ja alla ning kilgati puhtast elurõõmust. See on niisugune tore läbi nina knrrrh hääl.:)
Pööripäev on möödas ja päevad on hakanud jälle pikemaks minema, jee!:)


2 comments:

  1. Kaunist pühadeaega, rikkalikku õitsemist ja häid vorste! Karvalistele veidi kannatust, ega nad vist saagi aru, mis sahmimine see normaalse elu nii segi on löönud:) Ja kohe-kohe läheb mõneks ajaks soojemaks:)

    ReplyDelete
  2. Tänud. Heldet jõulurahu teitegi õue ja taresse!:)
    Et soojaks läheb, see on peaaegu sama hea uudis kui et kõik päevad hakkavad nüüd veidi eelmisest pikemad olema.

    ReplyDelete