Thursday, August 30, 2012

Kannapööre

Suvi lihtsalt mõtles eile peale lõunat, et ah ei viitsi mina veel kuskile minna ja keeras otsa ümber. Pole midagi öelda - päike, soe tuuleke, liblikad...mmmh!:)
Töölt kojusõit oli oivaline, pohlalkäik lihtsalt puhas lõbu ja pärast kodus marju puhastada oli ka mõnna - selg vastu sooja päikest.
Õhtul oli peaaegu teeaia vääriline hetk teemal "Tema õitseb":). Pühamaa perenaine tuli `Skinwalkeri` selle suve kolmandat ponnistust vaatama. (Vahepeal oli lill ühel vihmasel päeval täitsa omaette veel korra salaja õitsenud, aga ma pole sellest kellelegi rääkinud.:)
Nii nende päevaliiliatega on - iga õis kestab ainult ühe päeva ja kui maha magad, siis ei näegi. See habras ämblikõieline on üldse kuidagi eriti ettevaatlik kasvama ja edenema. Loomult aristokraat. Kuni muru niitmata, tema lihtsalt ei õitse. No kuulge, sellises kohas...Nojaa.
Nüüd on siniverelisele tulevikus päris tema enda koht valmis mõeldud aia ühes viisakamas nurgas ja üks taimeke läheb veel sügisel vahetusse ka. 
Paraadvaatest kolib täna kaks hostat Randveresse, eile tuli kauaihaldatud `Gipsy Rose`. Hetkeseisus hostakäive täiega positiivne.:) 

No comments:

Post a Comment