Sunday, September 2, 2012

Salajased kirjad mungalt kes müüs maha oma Ferrari

Eile oli rehepapipäev ja vihma sadas hommikust õhtuni. Puhastasin pohli, kütsin ahju ja lugesin. See "kirjad mungalt" oli üks märkimisväärne raamat. Ladusalt kirjutatud stoori lääne malli järgi elavast paduedukast mehest, kes tegi kõik...et olla edukas. Armastatud naine, laps, hea auto, maja, tasuv töökoht, kuid mees mähkus aina rohkem töösse, rabeles lõputus ajahädas, kulus kiiresti ja polnud õnnelik. Siis läks naine minema ja elu hakkas veelgi keerulisemaks muutuma. Mõne aja pärast sai mees mungalt kirja...
Üldiselt ma jälestan elamisõpetuseraamatuid, aga kui seda tehakse nii sümpaatses pakendis (pakituna  loetavasse romaani:), et alles poole peal saad aru, et ohhoo, siin jagab keegi nõuandeid ka.
Mnjaah, tuleb nentida, et tore ja õpetlik lugemine oli. Soovitan soojalt kõigile, kellele tundub, et talv ülekohtuselt kiiresti lähenemas on.
Eilne laussadu on teleporteerunud tänasesse. Ilmateade ju lubas...täitsa pilvitut taevast lubas.
Ootame. Kui lubatud, siis peab saama.
Laual ootavad maha istutamist allium sarawschanicum  `Chinoro`, nartsissid `Rosy Cloud` ja `Green Pearl`, võsund-merendera ja tulipa humilis `Alba Coerulea Oculata`.
Märksõnad on moos, meereostuse likvideerimine ja ehk saab õhtupoole veidi aega ka lillede ja umbrohuga tegeleda.

2 comments:

  1. Lugesin seda raamatut paar aastat tagasi. Nüüd hakkab vist mõjuma :)

    ReplyDelete
  2. Raamat oli äärmiselt söödav. Head valmis mõeldud mõtted. Ohjah...sattunuks selline raamat ette 25 aastat tagasi, poleks ehk vaja olnud põlve otsas endal nii palju leiutada.:)

    ReplyDelete