Thursday, September 13, 2012

Mullatööde dimensioon

Vihm lasi eile vaid loetud tunnid aiaga tegeleda...noh, olgu siis vahepeal jalad seinal ka, mida siin poriga ikka...Vähemasti põõsad sain maha istutatud. Nädala alguses tuli Horteselt kulleriga (soliidne wärk:) sibulapakike kohale ja niisugune uus auväärt peenar siis hollandlastele, sest sinna nad lähevad.
September on tujukas. Vihm, vihm, vihm...Pesukuivatamise ilmasid peaaegu üldse polegi. Võidujooks vihmaga ning siis ikka jälle sirm lahti ja niisked palakad tubaje tahenema. Muidugi, mis saab orhideedel selle vastu olla kui kõik see nende nina all toimub.
Eile tuli põnev kõreliilia...lumivalge ja lillade täpikestega. Millegipärast on mul nende vastu jube tugev tõmme. Eelmisel suvel tulnud karvane kõreliilia on väga hästi kohanenud ja taimemassi kolmekordistanud. Paistab palju õienuppe. Tema on üks hilisemaid õitsejaid aias.
Mis tuletab meelde, et ma pole juba mitu nädalat ühtki pilti teinud...kuigi oleks millest teha.

3 comments:

  1. Kui Sa pilte teed, miks Sa siis neist ühtki ei näita? Oleks ju põnev vaadata, mismoodi Su taimed välja näevad.

    ReplyDelete
  2. Kui ma teaks emaili aadresse, siis saaksin aiaalbumi nähtavaks teha küll. Siis võtan tolle aadressi ja panen veebialbumi kasutajaks ja saab igal ajal vaadata. Seal on umbes 700 pilti, vahel olen mõne blogisse ka vedanud, aga too on nii pikaldane tegevus.

    ReplyDelete