Thursday, July 1, 2010

Pöörane juuni

Räägivad, et suvel kulgevad päevad aeglaselt ja tüünelt. Haha!
Esmaspäev oli peale matka üks kena hingetõmbe päev, aga siis läks masinavärk mürinal käima.
Eile hommikul müttasin objekti nr. 1 mullaga, kaasa puhastas teise objekti kive samblast puhtaks. Õhtupoole ladusime kivid kärusse ja padavai, objektile nr. 2 kus ladusime kujundi põhja kuni päike hakkas metsa taha vajuma. Kui koju jõudsime oli koera ja tänavat eraldava aia üks moodul ümber kukkunud. Meie niiske ja madal krunt mädandab hästi puitu. Aiapostid on puidust ja käesolevaga oleks niisiis täpselt ära mõõdetud, et aiaposti pehastumine selles kohas võtab aega 6 aastat. :)
Objektile nr. 1 ja 2. lisandus eile õhtul hädavajalik töö - aed uuesti püsti panna. Kui sellega sebimise lõpetanud olime ja õhtule jäime, tuli telefonikõne - Pääskülas on sülem vaja alla tuua.:):):)
Peaegu nagu filmis.
Aia peab täna püsti saama. Lähen postide jaoks segu tegema. Varsti laekub ka puuseppade ametiühingu esindaja.
Koer istub seni ketis ja kirub.
Kunagi siin sai nenditud, et aedmaasikas `Pink Panda`ei vilju. Eelmine suvi seda tõesti ei juhtunud. Ilmselt põdes potist aeda kolimist. Sellel suvel on palju marju küljes ja esimesed kaka hakkasid eile punaseks minema. Kui täna laaste marjadele alla läksin panema, olid nad läinud. Va rästad, sunnikud, olid ette jõudnud. Peab mingi võrgutüki peale panema, tahaks ju ometi maitsta millised on roosade õitega maasika viljad.
Pisihostal on pisiõievarre küljes nööpnõelapea suurused õiepungad. Ka hosta.:)

No comments:

Post a Comment