Thursday, May 12, 2011

Aasta kõige ilusam aeg

Puude lehtimise aeg. Kõik haljendab ja lõhnab! Eile arvutisse ei vaadanudki, vaatasin aeda. Istusin varahommikul verandatrepil, jõin kohvi ja vaatasin aeda. Kas liikide paljusus, järsk soojalaine või see, et mittejuurdunud isendeid peaaegu polegi, on sellel kevadel loonud illusiooni erilisest külluslikkusest. Kes õitsema läheb, see teeb seda lopsakalt ja mõnuga.
Sel aastal õitsesid isegi mägitulbid. Nägin kolme õit.
Hostad hakkavad ninakesi välja pistma.
Tänased positiivsed blingid:
Leidsin roniva hortensia pistoksal rohelise punga.:)
Topeltõieline metsülane polegi välja läinud.:)
Eraldasin valge jürilille sibula kollase liilia juurte embusest ja olen väga rahul, et ta on alles! Sel aastal tuleb 2 õit.:)
Muuhulgas on ka Eurovisiooni aeg ja nii imelik kui see ka pole, sai eile lausa telekat vaadatud.:) Portugali laul tekitas palju mõtteid. Kas Portugalis ollakse nii originaalsed, et meil tuleb sinna jõudmiseks veel kaua areneda? Või mis wärk? Laul oli tavaline (kui pidi hoopis ebatavaline olema), polnud üldse naljakas (kui pidi äkki naljakas olema), oli liiga vähe imelik, et lüüa laineid eriliste friikesinejate leeris...kuid erines niivõrd, et torkas silma. Noh, ebaoriginaalsuse ja kõige sellesamusegi eelpoolloetletu poolest.
Terve esimene voor jättis suhteliselt ühtlase mulje. Soome laul oli sümpaatne ja Albaania oma ka. Muud põrutavat justnagu ei miskit. Kas raskekahurvägi on koondunud teise osasse?

No comments:

Post a Comment