Monday, October 29, 2012

Ilus eilne päev

Nii palju päikest kui eile, pole terve oktoobrikuu jooksul näha lastud. Hommikust õhtuni välja, lumevalguses vastu peegeldamas ja igasugu veidrate nurkade alt majja paistmas. Kassid laadisid ennast sooja põranda heldetes päikselaikudes nii nagu jaksasid.
Õhtul oli palju muusikat, mis alguses kobamisi mööda nurki põrkas ja alati just kõige paremini kokku ei kõlanud, kuid pärast üheksat uskumatu mürinaga käima läks. Sünergia, võimisiganes see ka oli - ta oli sündinud. Nagu palju kordi varemgi, nagu bändikatel ikka, aga no kuidagi ERITI võimas oli. Tajusin seda isegi läbi oma...hmh...püstune. No ei sobi ma adminniks, uni tuleb peale lihtsalt.:) Minust saaks väga hea varahommikune adminn. Viiest silm juba säramas ja peas palju toredaid mõtteid.:)

2 comments:

  1. Põhjamaad on kogu päikese endale ahnitsenud:)
    Meil seisab teist päeva tihe udu, ei liigu ei sinna-, ei siiapoole. Õhk ja valgus on kargelt hõbedased, päikest eikuskil.

    ReplyDelete
  2. Põhjamaadel säras tõesti ja puhta pühapäeval. Pole vaja kiruda, et näe juhtus sel aastal üks ilus ilm ka olema, aga mina olin sel ajal tööl.:)

    ReplyDelete