Sunday, October 7, 2012

Töine laupäev

Mis siin ikka keerutada - see on see, et kui tahad itsitamist kuulda, räägi jumalatele oma plaanidest. Mul oli eilseks korralik nimekiri, mis sisaldas transatöid õues, kahte sorti õunamoosi keetmist, kardinate ettepanemist, aias rohimist jne.
Aga ma ei arvestanud, et pakendist välja võetud kardinad on kortsus ja neid tuleb triikida, et triikraud on kuratteabkus, et triikimislaud on kuratteabkus ruudus, et asja käigus kaob mõõdulint ära, et kui üks kardin on ees, siis tuleb mööbel ümber tõsta ning, et enne ei saa seda teha kui tuleb teisaldada mööblil asuv talveaed. Talveaed on orhideed. Neid ei saa lihtsalt lambist panna sinna või tänna. Igale ühele tuleb otsa vaadata, tolmu pühkida, kasta ja siis paigutada...nii, et kõik valgust saavad. Ühesõnaga, lõunaks sai üks kardin ette, aga selle peale kulus neli tundi. Mõõdulindi leidsin ka üles. Hea päev, fak.
Õnneks polnud kedagi kodus, võis rahus vanduda.
Enne teise kardina juurde asumist võtsin aja maha ja tegin tassi kohvi. Ja samas on õues NII ilus ilm.:)
Lursslilled on tänavu lausa võrratud, lõpuks ometi on endale midagi õiesarnast peale sebinud ka tumepunane roomav kukehari ja madalatest astritest on kõige kaunim varane roosa. Väike, kompaktne ja ühtlaselt õitega kaetud. Helelilla paistab olevat vihmadest häiritud ja osad õied on pruuniks läinud. Talikrüsanteem on imekaunis ja külluslik.


No comments:

Post a Comment